Horoscoop2024.eu
Horoscoop vandaag zaterdag 2 maart 2024

Horoscoop vandaag

zaterdag 2 maart 2024 | Ben je benieuwd wat de sterren vandaag over je te zeggen hebben? Neem dan snel een kijkje bij jou horoscoop hieronder. Elke dag verschijnt er een nieuwe horoscoop van elk sterrenbeeld. Bekijk dus elke dag jou horoscoop om te weten wat de dag jou te brengen heeft. Houd je vast want het kan veel stress voorkomen.

Daghoroscoop Ram

Ram

21 maart t/m 20 april

Er heerst dit weekend een vervelend misverstand. Zorg voor duidelijkheid, voordat je relatie daar flink onder te lijden heeft. Dat is onnodig, het is... Lees verder »


Daghoroscoop Stier

Stier

21 april t/m 21 mei

Deze dag zal je niet bijzonder lang heugen, maar je komt wél heerlijk tot rust. Iemand die korte tijd een rol in jouw leven heeft gespeeld neemt weer... Lees verder »


Daghoroscoop Tweelingen

Tweelingen

22 mei t/m 21 juni

Er is dit weekend bijzondere aandacht voor alle vormen van communicatie. Houd rekening met vertraging wanneer je contracten probeert te sluiten. Het z... Lees verder »


Daghoroscoop Kreeft

Kreeft

22 juni t/m 21 juli

Je hebt dit weekend allerlei plannen en ideeën. Helaas komt er maar weinig van terecht. Er komt regelmatig iets tussendoor of je bent zelf te moe om e... Lees verder »


Daghoroscoop Leeuw

Leeuw

22 juli t/m 22 augustus

Je doet dit weekend net alsof er helemaal niets aan de hand is, maar die struisvogelpolitiek zal je niet helpen. Ooit zul je dit onder ogen moeten zie... Lees verder »


Daghoroscoop Maagd

Maagd

23 augustus t/m 23 september

Verplaats je eerst eens in de situatie van de ander voordat je ergens boos om wordt. Onder die specifieke omstandigheden is het heel begrijpelijk dat... Lees verder »


Daghoroscoop Weegschaal

Weegschaal

24 september t/m 23 oktober

Het is een goed weekend voor een informele ontvangst. De relatie met jouw geliefden is goed, al kan de communicatie met jouw partner voor een beetje v... Lees verder »


Daghoroscoop Schorpioen

Schorpioen

24 oktober t/m 22 november

Je doet je best om er iets moois van te maken, maar het wordt niet echt ontvangen door de andere kant. En dat kan frustrerend zijn. Dat gaat ook op, a... Lees verder »


Daghoroscoop Boogschutter

Boogschutter

23 november t/m 21 december

De communicatie tussen jou en een geliefd familielid is de afgelopen tijd een beetje verstoord geraakt en dat kan je behoorlijk dwarszitten. De juiste... Lees verder »


Daghoroscoop Steenbok

Steenbok

22 december t/m 20 januari

Als je boos bent, dan kun je van alles roepen terwijl het kant noch wal raakt. Dat kan thuis misschien wel, ze zijn er al een beetje aan gewend en ze... Lees verder »


Daghoroscoop Waterman

Waterman

21 januari t/m 18 februari

Je hebt een bepaalde visie en dat is op dit moment het belangrijkst. De rol van inspirator is jou op het lijf geschreven. Geef je daar ook maar helema... Lees verder »


Daghoroscoop Vissen

Vissen

19 februari t/m 20 maart

Er kan dit weekend op financieel gebied iets gebeuren. En dat pakt mogelijk gunstig uit. Je partner heeft bijvoorbeeld een flink bedrag tegoed van de... Lees verder »


Joke is beschikbaar
 •   Toestel 1620
 •   0909-0405050
  (€ 0,90/min)
 •   0907-55166
  (€ 1,75/min)
Meer informatie
Joke
X
Joke is beschikbaar
 •   Toestel 1620
 •   0909-0405050
  (€ 0,90/min)
 •   0907-55166
  (€ 1,75/min)
Meer informatie
Joke